Barcaffè

Za vse, ki imajo resnično radi kavo.

Uživajte v aromi izbranih sort kave v edinstveni embalaži.

Za vse, ki imajo resnično radi kavo. proizvod

Zbudite se z nasmehom.

Čaka vas mešanica finih zrn arabike, dozorelih na etiopskem in brazilskem soncu.

Potopite se v bogastvo okusov kave, ki prebudi vsa čutila. Barcaffè. Za lepši dan.

NAŠI IZDELKI

Flora

Single Origin Rwanda

Single Origin Colombia

Single Origin Ethiopia

Single Origin Brazil

Classic

Espresso

Filter

Bio

Dekofe

Winter Edition Cinnamon

Flora

Flora 200g

V prizadevanju, da bi delovali bolj transparentno in odgovorno do narave, smo ustvarili novo kavno mešanico Barcaffè Flora. Gre za kavo polnega okusa z notami kakava in tropskih začimb, ustvarjeno v sodelovanju z Rainforest Alliance, ki si prizadeva za svet, v katerem narava in ljudje uspevajo v harmoniji. 

 

Single Origin Rwanda

Rwanda 200g

V srcu Afrike pridelujejo staro sorto kave Arabica Bourbon, ki na leto obrodi manj plodov in je zato še posebej cenjena. Njena bogata tekstura, za katero je značilen edinstven spoj čokolade in citrusnih not, bo razveselila brbončice vsakega ljubitelja kave.

Single Origin Colombia

Colombia 200g

Kolumbija je znana po izjemno kakovostni kavi vrste arabika. Kave, ki prihajajo iz Kolumbije, so blagega in izredno lepo zaokroženega okusa.

Single Origin Ethiopia

Ethiopia 200g

Etiopija velja za zibelko kavne kulture: kavovec arabike izvira iz Etiopije, o čemer pripoveduje tudi legenda o nastanku kave. Zato ne preseneča, da kave iz te dežele poznavalci še vedno zelo cenijo.

Single Origin Brazil

Brasil 200g

Zaradi ugodnih podnebnih razmer je Brazilija po proizvodnji kave vodilna država na svetu in ponuja zelo bogato paleto različnih kav. Na njihov okus in aromo vplivata nadmorska višina in tudi bližina morja.

Classic

Classic 100g paketic
Classic 200g
Classic 250g
Classic 375g
Classic 500g
Classic 1kg

Ta najbolj prepoznaven slovenski okus ima značilnosti najboljše turške kave: mikavno penico, omamen vonj in poln okus. Za lepši dan. Privlačna embalaža ter široka ponudba različno velikih pakiranj omogočajo, da lahko vsakdo najde izdelek, ki mu najbolj ustreza.

Espresso

Espresso 250g

Zakaj bi si kavo pripravili sami? Namesto vas jo lahko skuha domači espresso aparat ali kafetjera. Prijetna grenkoba, posladkana s karamelom in okusom po čokoladi, je recept za nove zmage.

Filter

Filter 250g

Izbrana mešanica kav vrste arabika da posebno cvetlično aromo in sadno kislino, tako značilno za kavo iz kavnega aparata s filtrom. Z njo se lahko razvajate ves dan.

Bio

Bio 200g

Mešanica mlete pražene kave iz ekološke pridelave je namenjena vsem, ki sledite zdravemu načinu življenja in zavedanju, da ekološka pridelava odgovorno ravna z naravnimi viri in okoljem. Izdelek nosi certifikat SI-EKO-003.

Dekofe

Dekofe 250g

Barcaffè Dekofe je kavna mešanica, ki vsebuje manj kot 0,1% kofeina . Namenjena je vsem, ki so omejevali ali celo zavračali pitje kave, ker jim je kofein povzročal težave, pa tudi vsem tistim, ki želijo popiti več kave.

Winter Edition Cinnamon

Cinnamon 100g

Barcaffè Winter Edition Cinnamon je vrhunska kavna mešanica z dodatkom pravega cimeta. Razvaja nas tako z omamnim vonjem cimeta kot z bogatim in nezamenljivim okusom Barcaffè Classica. Kombinacija obeh je pravo razvajanje za brbončice v hladnih zimskih jutrih.

Selection

Čokolada

Irish cream

Selection

Selection 250g

Vrhunska kavna mešanica, pripravljena izključno iz najkakovostnejših kavnih zrn sorte arabika, bo navdušila tudi najbolj razvajene poznavalce prave turške kave. Barcaffè Selection je plod dolgoletnih izkušenj naših strokovnjakov.

Čokolada

Selection Čokolada 250g

Izbrana kavna zrna visokogorskih kav z zapeljivo aromo temne čokolade. Idealna tudi za pripravo slaščic in kavnih koktejlov.

Irish cream

Selection Irish cream 250g

Izbrana kavna zrna vrste arabika z aromo poživljajočega irskega kremnega likerja. Le kdo bi se lahko uprl?

Razveselite svojo džezvo, French Press, kafetjero ali aparat za filter kavo.

Nešteti načini priprave za edinstven okus, ki se mu ni mogoče upreti.

Trenutki, rezervirani samo zame.

Za trenutek pozabite na obveznosti in si odpočijte ob skodelici svojega priljubljenega napitka.

Njen omamni vonj napolni dom in njena svežina naznanja nov dan.

Diši po lepšem dnevu.

Dolgi pogledi. Nasmeh. Spoznavanje. Najlepši spomini nastajajo ob skodelici kave.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: