Barcaffè

U novom ruhu

izvedi več

Kremasta. Nežna. Ustvarjena za užitke.

Instant kava Barcaffè. Ob tebi je, ko si s prijatelji. Ob tebi je, ko uživaš v toplini doma.
Ob tebi je, ko si zaželiš lepši dan.

NAŠI IZDELKI

Barcaffè Cappuccino Dark Choco

Barcaffè Cappuccino Classic

Barcaffè Cappuccino Choco

Barcaffè Cappuccino Caramel

Barcaffè Cappuccino Vanilla

Barcaffè Cappuccino Irish Cream

Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy

Barcaffè Cappuccino Dark Choco

Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy

Uživanje v temni čokoladi je bil vedno privilegij prefinjenih ljubiteljev dobrega okusa. Čeprav ta kava vsebuje 35% manj sladkorja, to ne vpliva na njen okus in vas je pripravljena očarati s svojo intenzivno čokoladno aromo.

Barcaffè Cappuccino Classic

Barcaffè Cappuccino Classic kutija

Kremast, penast in nadvse vabljiv. To je Cappuccino Classic, mlečno-kavni okus, ki ga poznate in se mu je težko upreti. Popolna izbira za razvajanje sebe ali prijateljev.

Barcaffè Cappuccino Choco

Barcaffè Cappuccino Choco kutija

Za nekoga sladka pregreha, za drugega vir energije, za nekoga tretjega pravi afrodiziak. A dejstvo je eno: vsakdo jo ima rad. Zato smo za vas ustvarili Cappuccino Choco, kremasto čarovnijo, ki prinaša največji užitek.

Barcaffè Cappuccino Caramel

Barcaffè Cappuccino Caramel kutija

Je pravi posladek za vse ljubitelje sladkega življenja. Kremasti kapučino, obogaten z aromo zapeljive karamele, bo osvojil vse vaše čute in trenutke užitka spremenil v vrhunsko zadovoljstvo.

Barcaffè Cappuccino Vanilla

Barcaffè Cappuccino Vanilla kutija

Vanilja je verjetno ena najprepoznavnejših in najljubših arom vsega sveta. Mi smo se odločili, da jo združimo s priljubljenim napitkom. Tako smo dobili kremast okus, ki nas umiri in sprosti.

Barcaffè Cappuccino Irish Cream

Barcaffè Cappuccino Irish Cream kutija

Liker Irish Cream in sladka smetana, to je vaš sladki greh :)

Okus omamnega kremastega napitka smo združili z okusom mlečno-kavnega kapučina, da bi vam pričarali popolnoma novo razsežnost uživanja kave.

Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy

Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy

Kremast, bolj kremast, najbolj kremast. To je Cappuccino Classic Extra Creamy. To ni navaden kapučino, to je napitek, ki vam bo posladkal življenje in trenutke uživanja spremenil v nepozabne izkušnje. Prepustite se in uživajte!

Barcaffè 3v1 Classic

Barcaffè 2v1 Classic

Barcaffè Freeze Classic

Barcaffè Freeze Coco

Barcaffè Slim and Fit

Barcaffè 3v1 Classic

Barcaffè 3u1 Classic kutija

Kombinacija kave, sladkorja in kremastega mleka je osnova resničnega užitka, ki ga dopolnjuje še ena skrivna sestavina – ljubezen do kave, ki vam jo že pol stoletja prinaša Barcaffè. Prepričani smo, da bo 3 v 1 Classic potešil okuse resničnih uživalcev kave.

Barcaffè 2v1 Classic

Barcaffè 2u1 Classic kutija

Prava kava in kremasto mleko. Ker sta za ljubezen potrebna dva. 2 v 1 Classic je vaš dnevni odmerek ljubezni, zapakiran v vrečico. Zaljubili se boste po prvem požirku in uživali v vsakem trenutku.

Barcaffè Freeze Classic

Barcaffè Freeze Classic kutija

Poletje, sonce, plaža, senca ... A vseeno vam nekaj manjka. Za popolno uživanje je tu mamljivo okusna ledena kava Freeze Classic, ki v kombinaciji s kocko ledu poletno vročino spremeni v kremasto uživanje.

Barcaffè Freeze Coco

Barcaffè Freeze Coco kutija

Sanjate o poletju v eksotičnih krajih? Eksotično uživanje vam prinašamo naravnost v vaš dom. Freeze Coco, kremasta ledena kava, obogatena z očarljivo aromo kokosa, naredi poletje nepozabno.

Barcaffè Slim and Fit

Barcaffè Slim & Fit kutija

Barcaffè Slim&Fit: Podpora pri izgorevanju maščob. Vsebuje koencim Q10, L-karnitin in biotin, ki prispeva k presnovi maščob in drugih makrohranil.

Včasih je vse, kar potrebujem, skodelica dobre kave.

Priljubljena v družbi.

Sladki trenutki so še slajši s skodelico instant kave Barcaffè. Vedno je dobrodošla. Morda zaradi bogate, žametne pene. Morda zaradi okusa, ki se mu ni mogoče upreti.

Ob priljubljenem filmu ali seriji se sprostite s skodelico tople, dišeče instant kave s čokolado.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: