Postani najboljši barist v regiji!

Barista cup

Prijavi se, sodeluj in prejmi nagrado

Tekmovanje traja od 1.7. do 1.9.2022. Prijavi se!

TRIJE PRVOUVRŠČENI udeleženci posamezne kvalifikacijske tekme se bodo kvalificirali za nastop v finalu v Zagrebu, 1. 10. 2022.

ZMAGOVALEC POKALA BARCAFFÉ BARISTA CUP-A 2022 bo na podlagi odločitve strokovne komisije prejel naslednje prestižne nagrade:
1. Poklicno izobraževanje certificirano po sistemu L.A.G.S. Raven izobraževanja je odvisna od stopnje znanja nagrajenca.
2. Denarno nagrado v višini 2000 evrov.
3. Usposabljanje praženja specialty kave z Nikom Orošijem.
4. Izobraževanje Barcaffe espresso barista.

Tukaj prenesite pravila tekmovanja

Razpored

Začetek in trajanje tekmovanja

Datum

1.7. - 1.9.2022.

Izbor finalistov s strani komisije

Datum

5.9.2022.

Zagreb Barista cup

Datum

1.10.2022.

Trajanje

12:00 - 16:00

Lokacija

Radnička cesta 1A, Zagreb

Navodila za prijavo

Pokaži, da si ravno ti idealen(-na) kandidat(-ka) za nastop na pokalu Barista Cup

  1. Vpiši svoje podatke, da lahko stopimo v stik s tabo
  2. Na voljo imaš naslednje možnosti:
    1. Naložiš lahko videoposnetek, na katerem ustvarjaš latte art (največja velikost 10 MB)
    2. Naložiš lahko sliko svojega latte arta (največja velikost 10 MB)
    3. Na kratko lahko opišeš svoje izkušnje in veščine na področju ustvarjanja latte arta (pri tem lahko vstaviš povezavo do videoposnetka svojega latte arta na YouTubu ali Vimeu)
  3. Ko je vse pripravljeno, pošlji prijavo
  4. V finale se bodo uvrstila tri najboljša dela. Če bo naši strokovni žiriji videno in prebrano všeč, boš lahko nastopil(-a) na tekmovanju

PRIJAVNICA

Naloži datoteko (.jpeg, .jpg, .png, .mp4, .wmv, .mov, .avi)

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: