1. Pečico segrej na 175 stopinj.
2. V večji posodi zmešaj vse sestavine za brownije, da dobiš gosto čokoladno kremo. Maso prelij v pekač premera 24 cm x 18 cm, obložen s papirjem za peko, in peci 25-30 minut oz. dokler vstavljen zobotrebec na sebi nima surovega testa.
3. Pečene brownije vzemi iz pečice in pusti v pekaču, dokler se popolnoma ne ohladijo, vmes pa pripravi mascarpone kremo. V večji posodi stepaj smetano za stepanje, da nastanejo mehki vrhovi. Dodaj vse ostale sestavine za mascarpone kremo in poskusi, po želji dodaj več sladkorja.
4. Kremo premaži po ohlajenih brownijih in posuj z mešanico kakava in kave. Po vrhu okrasi z duhci iz stopljene bele čokolade. Stopljeno čokolado nadevaj v vrečko za živila in odreži ozek rob. Nariši duhce in jih zapolni s čokolado. S pomočjo zobotrebca popravi obliko in s stopljeno temno čokolado nariši oči in usta.
5. Postavi v hladilnik, da se kreme utrdijo ali uživaj kar takoj.
Video pripravo najdeš na našem Instagram profilu.