SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različne arome, različni načini priprave, a vedno tisti značilen Barcaffè okus.

Odkrij več

Premakni se

Dobra kava te zbudi. Najboljša te premakne. Odkrij projekte, ki premikajo.

Barcaffè svet

Naš svet se vrti okrog kave. Vstopi vanj in poglej, kako smo se premikali skozi čas.

Spletna trgovina

Da ne boste nikoli ostali brez svojega najljubšega rituala, obiščite našo spletno trgovino.

Novice

Največji zakladi so ujeti v srcu in malih škatlicah

Kava, ta čarobna pijača, ki nas objame s svojim vonjem in nas prebudi s svojim okusom, je kot dragocen zaklad, hranjen v majhnih škatlicah. Pločevinka, v kateri jo doma hranimo, nam že zjutraj polepša dan. Vsakokrat, ko odpremo njen pokrov, vonj po kavi nežno poboža naš nos in napove prvi požirek kave, še preden je ta skuhana.

Te majhne škatlice skozi čas postanejo zakladnice spominov, kjer se prepletajo vonji, okusi in toplina skupnih trenutkov v objemu najdražjih in družbi prijateljev.

Barcaffè pločevinka je tako skozi desetletja postala kultni element slovenskih kuhinj, kmalu pa nas bo razveselila tudi v svoji najnovejši podobi. Še preden pa fizično priroma v naše domove, bo najprej osvojila naše TV ekrane, saj predstavlja osrednji element najnovejšega Barcaffè TV oglasa. V njem spoznamo mamo in njenega zvedavega fantka, ki svojo mamico opazuje, kako vsako jutro odpre pločevinko z Barcaffè kavo, ob njenem vonju pripre oči in se nasmehne. V svoji glavici si malček zamisli, da ima mamica v tej škatlici gotovo skrit svoj največji zaklad ... ter se odloči, da bo tudi sam vse svoje zakladke pospravil v tako malo škatlico. Nato ga spremljamo, kako s tal pobere majhno figurico, pa avtomobilček, pisan kamenček, deklica v parku mu podari zgiban origami ... vse to nato pospravi v svojo Barcaffè pločevinko in svoje zakladke nekega jutra hiti pokazat mamici.

Kava v majhnih škatlah in spomini v srcu nas opominjajo, da so najdragocenejše stvari tiste, ki jih lahko delimo z drugimi. Skupaj tvorijo edinstveno mešanico našega življenja, ki nas bogati in navdihuje. Zato naj bodo naša srca odprta za nove spomine, naše škatle s kavo pa vedno pripravljene na deljenje čarobnih trenutkov s tistimi, ki jih imamo najrajši.

Zadnje novice