
Mehki in dišeči kavni kolači z jogurtovo-čokoladno kremo so sanjska sladica za vse ljubitelje kave! Priprava je preprosta, okus pa bogat, poln arom in ravno prav zasvojljiv. Prava mala poslastica, ki bo navdušila vsakogar, že po prvem grižljaju.
1. Pečico segrejte na 175 stopinj.
2. Kavo skuhajte in pustite, da se usedlina usede.
3. Pripravite biskvit. V večji posodi zmešajte vse za kolačke.
4. Maso enakomerno razporedite v pekač za mafine, obložen z lističi za peko, do 3/4 visoko in pecite 18 minut oz. dokler vstavljen zobotrebec na sebi nima surovega testa.
5. Vse za kremo zmešajte v drugi posodi in poskusite, po želji dodatno sladite. Kremo nadevajte v vrečke za pipetiranje in dekorirajte z različnimi nastavki. Za dvobarven efekt kremo razdelite na dva dela in drugi polovici primešajte še malo kakava.