Barcaffè

Recepti

Surovi browniji

Poletje kliče po sladicah brez peke. Surovi browniji bodo zagotovo navdušili vaše prijatelje in družino, saj so veganski in enostavni za pripravo.  Surovi browniji bodo zagotovo navdušili vaše prijatelje in družino, saj so veganski in enostavni za pripravo.

SUROVI BROWNIJI

(za kvadratni model 18x18cm ali okrogel model premera 20cm. Lahko uporabimo tudi model s premerom 26cm, vendar bodo v tem primeru browniji nekoliko nižji)

Osnova:

400 g mandljev
400 g svežih datljev
40 g kakava
4 g soli
200 g orehov
4 žlice vode

Surova ganaš krema:

450 g svežih datljev
765 g kokosovega mleka
525 g kokosovega olja
255 g agavinega sirupa
120 g kakava
150 g vode

+ kokosov čips, bučna semena/golice, surova kakavova zrna, posušene maline

browniji Tea Mamut

  • Za osnovo najprej nekoliko sesekljamo mandlje.
  • Dodamo datlje, kakav, sol in vse skupaj sesekljamo v multipraktiku.
  • Ko se poveže, dodamo orehe, na kratko premešamo, vendar ne preveč, da ostane nekaj malo večjih koščkov.
  • Na koncu dodamo vodo in na kratko premešamo. Če je potrebno še več vode, dodamo žlico ali dve. To maso nato vtisnemo v model.
  • Za surovo ganaš kremo damo vse sestavine v blender in naredimo gladko zmes.
  • Če je količina za enkrat prevelika, jo razdelimo na dva dela.
  • Vlijemo na podlago, potresemo s posušenimi malinami, kokosovim čipsom, bučnimi semeni, surovimi koščki kakavovih zrn...
  • Zamrznemo, najbolje kar čez noč.
  • Naslednji dan brownie vzamemo iz modela, postavimo za nekaj ur v hladilnik, da se pravilno temperira.



Preizkusite recept in z nami delite fotografijo preko naših družbenih omrežij:
FACEBOOK  |  INSTAGRAM

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: