Barcaffè

Novice

Tokrat premikamo s portreti ob kavi: navdihujoče osebe, ki te bodo spodbudile k prvim korakom

V duhu kampanje Premakni se že nekaj časa ozaveščamo o pomembnosti prvih korakov in vztrajnem doseganju ciljev. Tokrat s priznanim slovenskim fotografom pričenjamo projekt Portret ob kavi, kjer želimo z zgledi inspirativnih intervjuvancev doseči premik v miselnosti vseh, ki s prvimi koraki oklevajo.

Modrec je nekoč rekel, da je življenje kot vožnja s kolesom – da bi obdržali ravnotežje, se je treba premikati. A pogosto je najtežje narediti prve korake. Tega se dobro zavedamo tudi pri Barcaffè, zato smo se povezali s priznanim slovenskim fotografom Primožem Lukežičem in pričeli s projektom Portret ob kavi. Primož pravi, da s svojimi fotografskimi modeli najprej spije skodelico kave. A portret ob kavi je dobil nov pomen, saj bo Lukežič v sodelovanju z Barcaffè pred fotografiranjem posnel tudi video intervjuje, kjer bodo inspirativni posamezniki ob skodelici kave delili svojo zgodbo. Odkrito bodo spregovorili o svoji poti, ovirah, ki so in jih še zmeraj premagujejo pa tudi o tem, kako pomembno je verjeti vase – saj veste, če verjamemo, da zmoremo, smo že na pol poti.

»Prvi koraki so ključni za vsak podvig«
Na Barcaffè si želimo, da bi izbrani intervjuvanci pozitivno vplivali na vse, ki si bodo intervjuje ogledali, da bi dobili dodaten ali pa povsem nov zagon, da bi pričeli ali pa nadaljevali slediti svojim strastem in ciljem, saj pravijo, da so »prvi koraki ključni za vsak podvig«.

Verjamemo, da ti uspešni posamezniki dajejo zgled vsem nam in želimo si, da bi se ljudje počutili izpopolnjene, kar pa sledenjem svojim ciljem tako majhnim kot velikim prinaša.

Vas zanima, kdo so ti viri navdiha? Pripravite skodelico kave in skočite na Portret ob kavi – prvi intervju je že na voljo za ogled in poslušanje. Tokrat jo boste popili v družbi Primoža Lukežiča in Jorga Zupana.

Zagotavljamo veliko zagona!

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: