Barcaffè

Novice

Single Origin Divino India - vrhunski Barcaffè espresso iz izbranih predelov Indije

Na okus in aromo kave ne vpliva le vrsta rastline, temveč tudi podnebje, nadmorska višina nasada in način gojenja. V Indiji, državi, ki je znana po svoji bogati kulturi in bujnih okusih, kavo gojijo v senci in jo pogosto sadijo z različnimi zelišči, kot so kardamom, cimet, klinček ali muškatni orešček. Na ta način ustvarijo specifično aromo.

Izrazit, močan okus s srednjo kislostjo ter prijeten zaključek začimb daje kavi Single Origin Divino India poseben čar in aromo. Pomemben je tudi postopek nadzora gojenja kave na nasadu, zbiranje najkakovostnejših kavnih zrn, njihovo shranjevanje, sušenje, praženje in mletje ter pogosta in temeljita preverjanja kakovosti. Ko kava po ekstrakciji pride do končnega uporabnika, ima odličen okus in je vrhunske kakovosti, kar velja tako za poreklo Single Origin Divino India kot za vse ostale Barcaffè mešanice.

Trend proizvajanja premium izdelkov je izjemno priljubljen tudi v kavni industriji, kjer so med prvimi ugotovili, da obstaja trg za vrhunske poznavalce in ljubitelje espressa, ki so pozorni na geografsko poreklo, vrsto in način gojenja kave. Za njih je pitje espressa ritual. Od vonja do prvega okusa in končne note kava ni le še ena vsakodnevna navada, je tudi znanost, spretnost in umetnost v enem.

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: