Barcaffè

Novice

Novost na trgu Black’n’Easy

Kava je ena od tistih stvari, ki nas spominja na dom, otroštvo, naše ljubljene osebe. V nas vzbuja prijetne občutke in toplino. Zjutraj nas poboža in vpelje v nov dan, popoldne pa nas okrepi, da polni energije opravimo še zadnje obveznosti dneva. V kavi radi uživamo, zato smo jo začeli pripravljati na različne načine. Zaradi časovne stiske in hitre jutranje rutine se vse več ljubiteljev kave odloča za hitrejše načine priprave, kot na primer Black'n'Easy.

Leta 2015 je Barcaffè Sloveniji predstavil pravo turško kavo, ki jo lahko pripravite v trenutku, kjerkoli in kadarkoli - Black'n'Easy. In prav to nam omogoča, da v njej uživamo tudi takrat, ko čas ni na naši strani.

Za še večje užitke pa Barcaffè predstavlja novost – Big pack. Kavo Black'n'Easy si tako lahko še bolj prilagodite vašemu okusu, hkrati pa jo imate za dlje časa. Z Big pack pakiranjem si lahko pripravite približno 20 kav, kar pomeni 20 brezskrbnih juter, ko si lahko vzamete več časa zase.

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: