Barcaffè

Novice

Cold Brew: Ponudite svojim strankam več!

Cold Brew je nov kavni napitek iz 100% Arabice, ki nastaja s pomočjo hladne ekstrakcije. Cold Brew je v tujini že pred leti doživel izjemen uspeh, končno pa je Barcaffè poskrbel, da ga bo že letošnje poletje moč poskusiti tudi pri nas! A le v izbranih lokalnih, bo med njimi tudi vaš?

Cold Brew je pomembna dopolnitev vsakega modernega gostilniškega lokala in vsake kavarne, saj je ta hladni napitek idealna ponudba za vaše stranke! Barcaffè strokovnjaki so ustvarili najboljši recept za vroče poletne dni. Cold Brew je hladni napitek, ki nastane tako, da najboljšo 100% Arabico, ki ima blag čokoladen okus, za 12 do 24 ur namakamo v hladni vodi. Taka hladna ekstrakcija iz kavnih zrn izloči vse najboljše, kar ponuja kava. Hkrati je napitek sladkega okusa in je prijazen želodcu. Cold Brew poleg prefinjenega okusa ponuja tudi idealno osvežitev za vroče poletne dni, saj napitek vašim strankam postrežete hladnega.

Cold Brew, to novo hladno kavo, lahko že to poletje svojim strankam ponudite tudi z okusom po njihovi izbiri ali pa ga ponudite celo v obliki koktejla. Poseben namig – veganom lahko Cold Brew ponudite tudi z mandljevim mlekom.

Letošnje poletje je naša izbira prav osvežilni čokoladni Cold Brew z mandljevim mlekom, pa vaša? Ga vaš lokal že ponuja vse bolj zahtevnim strankam?

Seznam lokalov, kjer je BarcaffèCold Brew že na voljo.

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: