Barcaffè

Novice

Barcaffè&GO, najboljši izgovor za moj trenutek

Sodeluj pri promociji kave Barcaffè&GO na Radiu 1 od 10. do 15. decembra. Poslušaj Radio 1 in na številko 051 300 300 pošlji SMS s svojim najzabavnejšim izgovorom za jutranje zamujanje.

Vsak dan bomo dva poslušalca nagradili s paketom Barcaffè&GO. Najizvirnejši poslušalec se bo s kremasto kavo Barcaffè&GO sladkal kar cel mesec.

Poleg tega bo vsako jutro ekipa Denis Avdič Showa razkrila eno lokacijo, kjer se na dan promocije od 8.00 do 12.00 lahko razvajaš s kavo Barcaffè&GO BREZPLAČNO:

  • V ponedeljek, 10. 12., v Škofji Loki v trafiki 3dva ob avtobusni postaji.
  • V torek, 11. 12., v Mariboru v trafiki 3dva na Razlagovi ulici nasproti Ekonomske fakultete.
  • V sredo, 12. 12., v Piranu v trafiki 3dva na Tartinijevem trgu.
  • V četrtek, 13. 12., v Novem mestu v trafiki 3dva na Šmihelski cesti pri bolnišnici.
  • V petek, 14. 12., v Ljubljani v trafiki 3dva na Slovenski cesti 27.

Kadar si zaželite, da bi med pogledom na zasnežene hribe, poplesavanje listov na gladini jezera ali med otrokovim igranjem uživali v čudovito kremastih kavnih napitkih – takrat poiščite kavne kotičke Barcaffe&GO. Pričakujemo vas na smučišču na Voglu, v različnih pekarnah po Sloveniji, trafikah 3dva, prodajalnah Hofer in Mercator ter še marsikje.

Seznam lokacij je TUKAJ.

Mali drobni trenutki so kot puzzle, ki se sestavijo v lepo sliko življenja: najljubši komad na radiu, klepet s prijateljico, štetje zvezd, sprehod s psom … Te drobne trenutke, ki nam polepšajo dan, smo ujeli na skodelice, ki vas vsak dan pričakajo z drugo zgodbo.

Izberite svoj najljubši kavni napitek: espresso, podaljšani espresso, macchiato, cappuccino, latte macchiato … in se nam pridružite.

Vaš

Barcaffe&GO :)

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: