Barcaffè Za lepši dan

Novice

Barcaffè z novimi izdelki na Festivalu kave v Celju

Celje, 5. ožujka 2019. god. - Od 15. do 17. ožujka 2019. god., u okviru Celjskog sajma održat će se Festival kave na kojem će svoje novitete, zajedno s profesionalnim baristima predstaviti i Barcaffè koji je po istraživanju Trusted Brand 2019 ponovno postao najpouzdanija marka kave u Sloveniji.

Predstavili bodo nove produkte, med njimi espresso mešanico Barcaffè Divino India Single Origin, napitek Cold Brew, pripravljen na način hladne ekstrakcije kave, Barcaffè Espresso mešanico za gospodinjstvo, in novo vizualno identiteto Barcaffè&GO. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili tudi v ustvarjanju na mlečni peni, tako imenovani latte art. Premierno pa bo potekala najava regionalnega tekmovanja Barcaffè Barista Cup.

Vodilna blagovna znamka Barcaffè bo skupaj z eksperti za kavo ponovno razkrila skrivnosti priprave vrhunske skodelice espressa. 

celje sajam 1

 »Udeležba na Festivalu kave v Celju je za nas izjemno pomembna, saj se zavedamo, da lahko le s stalnim razvojem in inovacijami sledimo trendom na vse zahtevnejšem trgu kavnih izdelkov. Konkurenčnost in vodilno pozicijo na slovenskem trgu ohranjamo s stalno prilagodljivostjo, upoštevanjem najzahtevnejših želja strank, predvsem pa z zagotavljanjem visoke kakovosti kave in vrhunske kontrole samega izdelka«, je povedal Andrej Bele, Generalni direktor strateškega poslovnega področja kava v Atlantic Grupi.

Na Barcaffè razstavnem prostoru bodo potekale številne zabavne aktivnosti, obiskovalci se bodo med drugim lahko preizkusili v latte artu (okraševanju na mlečni peni), poslovnim partnerjem pa bodo predstavljene novosti na področju espressa. 

celje sajam 2

Med njimi bo kavna mešanica Barcaffè Divino India Single Origin, ki vsebuje najboljša zrna 100 % kave Arabika iz Indije, in s katero nadgrajujejo portfelj espresso mešanic.

Single Origin je oznaka za kavo, ki prihaja iz določene države ali regije in prinaša značilen okus ter aromo tega geografskega področja.

Baristi bodo prikazali tudi pripravo nove linije Espresso mešanic za gospodinjstvo. Predstavili bodo novo vizualno podobo obstoječe mešanice Classico in nova proizvoda v tem segmentu – Cremoso in Esperto 100 % Arabika. Omenjene kavne mešanice so prilagojene za pripravo in vrhunski užitek v udobju vsakega doma.

celje sajam 3

Na sejmu bo Barcaffè premierno predstavil novo vizualno identiteto Barcaffè&GO, ki bo polepšala dan vsem ljubiteljem kave na poti. Barcaffè&GO je moderen koncept, ki omogoča uživanje v vrhunski skodelici espressa, tudi ko smo na poti. V času veselih uric bodo Barcaffè baristi navduševali tudi z mešanjem koktejlov na osnovi napitka Cold Brew, pripravljenega na način hladne ekstrakcije kave, ki je prav tako letošnja novost. 

Ker se v Barcaffèju zavedajo, da za vsako skodelico kave stoji znanje strokovnega barista, bodo v ta namen letos organizirali regionalno tekmovanje Barcaffè Barista Cup, na katerem se bodo tekmovalci preizkusili v okraševanju na mlečni peni. Tekmovanje bo potekalo v celotni regiji, finale pa bo gostila Slovenija. Zmagovalcu bo Barcaffè omogočil izobraževanje na enem najboljših tečajev za bariste v Trstu. 

Vabljeni na Festival kave v dvorano C, kjer vas bodo s skodelico dobre kave in uporabnimi nasveti pričakali Barcaffè baristi. 

___________________________________________________________________________

Barcaffè je danes ena izmed najprepoznavnejših regionalnih blagovnih znamk espresso kave. Barcaffè espresso je nosilec 6 zlatih medalj na mednarodnem degustacijskem tekmovanju v Italiji. Tudi v letu 2018 je osvojil zlati medalji za vrhunski mešanici espresso kave.

Vse novosti

Cookie policy

Za pravilno delovanje spletne strani in za izboljševanje storitev uporabljamo piškotke: obvezne, analitične in trženjske. S klikom na »Prilagodi nastavitve« lahko omejite njihovo uporabo. Za več informacij preberite našo Politiko piškotkov.

IZBERITE PIŠKOTKE NA SPLETNI STRANI

Omogočite ali onemogočite uporabo spodaj opisanih funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov: