Barcaffè

Novice

Barcaffè Perfetto Macchiato Noisette

Naj okus te zime ni čokolada: Barcaffè s povsem novim okusom kavnega napitka v kapsulah, ki so kompatibilne s kavnimi aparati Nescafe Dolce Gusto*

Ste tudi vi med tistimi, ki imajo radi le najboljše? Barcaffè je za to zimo pripravil nov okus kavnega napitka Barcaffè Perfetto, ki bo brez besed pustil tudi največje perfekcioniste.

Barcaffè Perfetto je že od nekdaj sinonim za popolno skodelico kave. Za tiste, ki radi eksperimentirajo, so dosedanji okusi kavnih napitkov Barcaffè Perfetto najbrž že znani. Ker so pri Barcaffè radi v koraku s trendi in novostmi, je raziskovanje po novih okusih, ki bodo razvajali brbončice, redno na sporedu. Kot pravi baristi lahko ljubitelji kavnega napitka Barcaffè Perfetto tokrat poskusijo povsem nov okus lešnika in kakava Barcaffè Perfetto Macchiato Noisette.

To zimo bo občutek uživanja v odličnem okusu kavnih napitkov iz kapsul zares edinstven. Ga boste pripravili tudi svojim prijateljem?

* Te blagovne znamke so v lasti tretje osebe ter niso povezane s podjetjema Atlantic Droga Kolinska d.o.o. in Atlantic Grupa d.d.

Vse novosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: