Barcaffè

Kapsule D.O.T.

Prepotovali smo pol sveta in izbrali pravo plantažo.

  proizvod

Poslastica za vse čute

V vznemirljivem svetu prestižnih praženih kav obstajajo butične kave in nato kave single plantation. Narejene za posebna razvajanja.

Aroma in okus

Zelo uravnotežen okus, v katerem se prepletajo arome praženih oreščkov in medu.

Poseben namig

V aromi poskusite najti note po sladkih začimbah.

Aromatičnost

Stopnja praženosti

Mikrolokacija

Fazenda Monte Alegre, Minas Gerais, Brazil

Ugodna mešanica tropskega in sub tropskega podnebja, skrbna selekcija najboljših kavnih sort ter več kot 100-letna tradicija v gojenju arabik so recept za nezamenljivo kavno izkušnjo.

Metoda predelave

Pulped natural

Metoda, ki je možna samo na določenih mikro klimatskih lokacijah kavi podari izjemno uravnotežen okus, s poudarjenimi sladkimi notami.

V osrčju kavne dežele

Monte Alegre

Monte Alegre posestvo v lasti družine Viera, ki kavo goji že od leta 1917. Z leti se je podjetje Monte Alegre Company usmerilo v vrhunske kave "specialty" segmenta, na katerih je zgrajena identiteta kav Monte Alegre Coffees.

Trenutki, ki si jih zaslužite.

S skodelico edinstvene kave.

V vsaki skodelici je na tisoče ur iskanja, predelovanja, serviranja, praženja, mešanja, mletja, vretja in okušanja. Ekipa Barcaffe izkušenih strokovnjakov je premislila vsako podrobnost. Barcaffè je tu, da vam pomaga opaziti lepoto vsakdanjika: vse od prvega čarobnega požirka do zadnje kapljice kave v skodelici.

Zagotavljanje kakovosti

Edinstveni postopek, ki prinaša kavo za prave sladokusce

Postopek pulped natural zahteva več časa in pozornosti, s tem pa kavi doda značilen sladkasto-kisel ter izjemno uravnotežen okus kave, ki ga bo cenil vsak ljubitelj izvrstne skodelice kave.

Premium arabika

Odkrijte poseben okus

Izbrane plantaže, kot je Fazenda Monte Alegre, pridelujejo le najboljše sorte arabike. Skrben postopek proizvodnje zagotavlja izjemno uravnotežen okusni profil kave, katero bogatijo arome medu, nežno praženih orehov in sladkih začimb.

Izbrana regija za edinstveno kavo

Minas Gerais

Tropsko podnebje regije Minas Gerais in visoka nadmorska višina lokacije plantaže nudita idealne pogoje za gojenje najboljših sort arabike.

Preberi več

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju: