Inspiracija za izlet

Nagradni natečaj traja od
12. julija do 8. avgusta 2021.

Dnevi

00

ure

00

minute

00

sekunde

00

Delite z nami vaš najljubši kraj za izlet v Sloveniji, s fotografijo tega kraja, na kateri je vidna skodelica Barcaffè ON THE GO.

Pravila nagradnega natečaja Seznam prodajnih mest

Tedenske nagrade:

5 pohodniških nahrbtnikov vsak teden

Glavna nagrada:

Električno kolo Giant

Prijavnica

Upload file, max 5 mb (jpeg, png, pdf)
Anica_Jerič

Tam, kjer se nižinski Krakovski pragozd počasi vzpenja v hribovite, zelene Gorjance, leži Kostanjevica na Krki, edino in najmanjše mestece na otoku, imenovano tudi Dolenjske Benetke.

Marko_Jerič

Majhno obmorsko mestece odseva izjemno povezanost prebivalcev z morjem. Izola vabi na sprehode po očarljivih ulicah in na vodne aktivnosti na raznolikih plažah.

Marko_Pisnik

Vsako jutro me sladki vonj prebudi, da v najlepše kraje se mi mudi. Od tu naprej grem kamorkoli si želim, saj po takšni kavi lahko še več vzdržim. Ustavim se ob Savi, Dravi, Muri, ter ob Soči, saj vem, da se Barcaffè vsepovsod hitro natoči.

David_Novak

Obisk BOLNICE FRANJA družno s kavo....

David_Novak

Italijanska kostnica nad Kobaridom..... NESMISEL vsake vojne...

Jure_Jerkič

Grad KALC poln je skrivnosti, stoji pod mogočnimi Snežniškimi mogotci. 1622 leta zgradil ga je graščak, leta 1786 v njem naselil se lokalni je veljak. Matej Vilhar je ta junak, Pivški tabor in časopis Naprej njegov velik sta "zaklad". Zahteval uvedbo slovenščine je v šole in urade, Fran Levstik tu učil njegove je otroke. Pridi in oglej si ga še ti, na poti v Ilirsko Bistrico v hladu tam stoji.

Matija_Del Negro

Kava Barcaffé je ponesla me na pot, zato je hiter bil do morja skok! ☀️

Kaja_Koštomaj

Izvir kamniške bistrice je odlična priložnost za enodnevni izlet, predvsem v poletnih mesecih, ko nam le ta ponuja izvrstno naravno osvežitev. Na poti do izvira pa obiščemo še center starega mesta Kamnik, se povzpnemo na Stari in Mali grad ter se zapeljemo še do Eco resorta, kjer lahko tudi prenočimo. Seveda pa Kamnik ponuja še veliko drugih možnosti za enodnevni izlet, kot je npr. Velika Planina.

Vojko_Guček

Vabljeni tja, kjer je lepše kot doma - v Terme Dobrna z najdaljšo zdraviliško tradicijo v Sloveniji in izredno energijo 200 let starega zdraviliškega parka.

Milan_Jerič

Trška gora je ena najbolj znamenitih slovenskih vinskih goric, kjer je na njenem južnem pobočju največ zidanic na svetu in kjer pridelujejo odličen cviček

Anja_Klančar

Na poti do Krke.... Sončno, kavica in voda pa na pol poti... Srečno...Sodelujem.

Iza_Kajtna Henigman

Sprehod skozi kocevje in najboljsa kosmata druzba❤️

Esma_Kozlica

Velenjsko jezero,z razgledno točko Vista.

Anica_Jerič

V Šmarjeških Toplicah se odlično dopolnjujejo zdravilni učinki termalne vode, lepote Dolenjske in blagodejnost klime.

Anita_Farkaš

Hotiza, majhna vas v obcini Lendava. Odličen kraj za počitek in užitek.

Aleš_Grašič

S kolesom po kanjonu Kokre, pol pa na eno prekrasno kavico v nasem cudovitem Kranju

Petra_Beg

Barcaffe z mano vedno je na poti, kočevski dogodivščinam me tokrat peljal je naproti. Pogled na sv. Jerneja skupaj sva užila, se miru prepustila in lepote v spomin za vedno ulovila. V Kočevje še se bom vrnila, saj veliko zanimivega tukaj sem odkrila. V jezeru se čofota, v jamah čista je tema, gozdovi polni so lesa, tam Kraljica Roga (jelka) in kočevski medo sta doma. Se vidimo v KOČEVJU.

David_Novak

Na Koroškem je lepo.... Ivarčko jezero. Prijetna ohladitev v senci Uršlje gore.

Jolanda_Podbregar

Na letalisce Lesce.... in en krog po zraku.

Martina_Javornik

Mesto z bogato rudarsko zgodovino, z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi UNESCO in odlično kulinariko. To je Idrija.

Igor_Grdina

Velika Osojnica in benchoflove... Podled na Bled in blejski otok, ki očara. Za lep razgled se je potrebno malo potrudit.

Damjana_Vidmar Grdina

Predjamski grad že več kot 800 let stoji sredi 123 metrov visoke kamnite stene. Predjamski grad velja za edini v celoti ohranjen jamski grad v Evropi. Pod gradom je jama, ki je 2. najdaljša turistična jama v Sloveniji.

Marko_Jerič

Dolenjski dragulj Otočec slovi po romantičnem gradu - Grad Otočec, edini vodni grad v Sloveniji. Čudoviti grajski park, v njem pa rastejo številne avtohtone drevesne vrste in tudi eksotična drevesa. V reki Krki živi vrst rib – mnoge so danes že redke. Posebnost, svojevrstna atrakcija Otočca, so beli labodi. Ponuja ogromno različnih priložnosti za aktivno sprostitev. Na Otočcu lahko igrate golf, kolesarite, se odpravite na pohode, igrate tenis...

Dominik_Podhraški

Na poti do koče pri Ingotu v Martuljskem gozdu

Tomaž_Brišnik

ZOO ... vedno dobra izbira..

Simona_Čop

Martuljški slapovi - čudovit izlet v objemu martuljških gora pod Špikom in uživanje ob kavici Barcaffé ON THE GO pri zgornjem slapu, ki je spektakularen, tako kot kava Barcaffè ON THE GO, na višini 1200 m 🌞 Fascinantno 😃

Tanja_Šurbek

Čudovita zelena Slovenija 💚. VODE NE DAMO 💙!!!!!! Jezero dva koraka stran od Kranjske gore. Z najboljšo kavo vedno in povsod. ☕ Barcaffe tebe ne menjam. 😉 Tanja

Janja_Podbregar

Slap Savica.... prijetna ohladitev v vrocih poletnih dneh....

Tina_Kumer

Pri meni doma :) Ni lepšega lončka kot ta :)

Anja_Klančar

Tudi ob dežju, kot je danes 18.7. je lep izlet v Atlantis v Ljubljani, kjer je za velike otroke in male lepo doživetje. Ob kavici pa še lepše. Sodelujem.

Sonja_Sešel Guček

Zanimiv izlet v Vitanje s posebnim doživetljem sprehoda po vesolju v virtualni resničnosti z najboljšo spremljevalko Barcaffe on the go

Žaneta_Jerkič

K...očevski gozdovi in medvedi O...dkrivanje zgodovine; bunker Škrilj Č...oln in Kolpa E...kspedicija v Željnske jame V...zpon na Mestni vrh J...utra na Rudniškem jezeru E...kstra dobra Kočevska sladica in pivo MATT.

Damjana_Vidmar Grdina

Kava z razgledom na Bled in Blejski otok. Kaj je lahko še lepše.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!