Inspiracija za izlet

Nagradni natečaj traja od
12. julija do 8. avgusta 2021.

Dnevi

00

ure

00

minute

00

sekunde

00

Delite z nami vaš najljubši kraj za izlet v Sloveniji, s fotografijo tega kraja, na kateri je vidna skodelica Barcaffè ON THE GO.

Pravila nagradnega natečaja Seznam prodajnih mest

Tedenske nagrade:

5 pohodniških nahrbtnikov vsak teden

Glavna nagrada:

Električno kolo Giant

V ozadju je cerkev sv.Areha na Pohorju, v cerkvi je kamniti grob sv. Henrika, ki so ga sem prinesli iz Žičke kartuzije. Od tukaj se lahko odpravimo na več različnih pohodnih poti, proti Šumiku, Osankarici, Mariborski koči... vsekakor pa se odlično posladkamo na Ruški koči z odličnim borovničevim zavitkom.

Pot nas je vodila s pohorsko vzpenjačo do vrha Pohorja in do skrite očem cerkvice Bolfenk, o kateri kroži legenda, da bog Bolfenku v sanjah predlaga, da s hudičem sklene pogodbo in mu zgradi cerkev v zameno za prvo dušo romarja. Ker prvi prestopi prag volk, se hudič počuti opeharjenega in tako naj bi vsako noč počasi rušil kamen za kamnom. V okolici so tudi energetske točke, mir, tišina in prekrasni gozdovi.

Pekrska gorca, je nizek grič na poti do Pohorja, legenda o nastanku govori o bogatih ljudeh, ki so postali prevzetni, zato je hudič dobil od Boga moč, iztrgal je kos zemlje in hotel zajeziti Dravo, da bi poplavila, a so Sveti trije kralji, Bolfenk in Marija to preprečili in hudič je pred polnočjo izgubil moč, vrgel je skalo in na ravnici pod Pohorjem se je zapičila v zemljo, današnja Pekrska gorca. Izlet lahko nadaljujemo, do crekvice in se potem podamo proti Pohorju ali pa proti Mariboru

Mojca_Klemenčič

Jezerce Zelenci odkrijete takoj za vasjo Podkoren na poti iz Kranjske gore. Leži na severnem robu Triglavskega narodnega parka, na jugu jih oklepa z gozdom poraščeni Vitranc, na severu pa prav tako poraščene Karavanke. Na skrajnem zahodnem delu močvira je smaragdno zeleno jezero, iz katerega vrejo iz plasti jezereske krede vrelci, ki dajejo vodi značilno modrozeleno barvo. Nepozabno zeleno doživetje!

Tatjana_Medved

Tu pa se je počasi zakjlučeval naš prečudoviti izlet , med Celjem in Slovensko Bistrico po stari cesti je resnično prećudovita , zelo veliko vidiš in z velikim veseljem si vtisneš v spomin prečudoviti izlet.

Radovan_Stanišič

Velenje, slika pove vse , čudovit kraj za Velenjskim gradom, tudi lončka s kavico sta uživala ob vodici in vsi smo razmišljali , kako prijetno bi se bilo osvežit v tej vročini.

Radovan_Stanišič

Dobrna ,vredna ogleda , se v naravi in parku sprostiš , nato pa še obujaš spomine , krej so pred časom vsak večer igrali orkestri , danes žal samo še prostor obdan z zelenjem .In tu se je spočil tudi lonček predobre kavice.

Tatjana_Medved

Rimske toplice , v dvoje je lepše. Če imate proložnost, jih le obiščite ne bo vam žal. Tudi takšne klopce so pravi čar za poćitek in sprostitev.

Tatjana_Medved

Dobrna - kraj z dolgo tradicijo, zdraviliški hotel , še druga zdraviliška poslopja , velik park ,ob katerem teče prečudovit potoček v parku veliko igral za otroke , zato je ta izlet priporočljiv za družine z otroci in še in še bi lahko naštevala ,kraj za sprostitev.

Tatjana_Medved

Rimske toplice , kraj gi morate obiskati in raziskati , mislim pa da slika pove vse.

Tatjana_Medved

Laško ,prelep kraj ,, prijazni domačini , park zraven zdravilišča prečudovit , in še in še prelepih stvari za raziskovat , tako kot sva danes midva in bil je res prečudovit izlet, kavica pa ji bila pika na i.

Radovan_Stanišič

Rimske toplice je res ampak res prečudovit kraj , narava je res prečudovita, drevesa ne veš katero je lepše , debelejše in starejše. Se pa zgodi , tako kot se je nama , da naju je med sprehodom in ogledom te prečudovite narave prišla pozdravit tudi kača , ki se je bolj ona vstrašila naju kot midva nje .

Radovan_Stanišič

Laško , prelep kraj ,prelepa reka , prelepa polnilnica Laško pivo ,zdravilišče Laško ni da ni ,kraj kjer imaš veliko veliko za videt , za prelepe sprehode po parku ,po mestu in še in še za prečudovito raziskovanje , vendar brez kavice ne gre .

Katarina_Atelšek

Ko dobra kava Barcaffe pride prav pri popoldanskem sprehodu po mestu in živanje na končnem cilju, na otroškem igrišču v Šoštanju.

Brigita_Čamernik

Kočevsk jezero; pravi kraj za oddih. Jutra izkoristiš za sprehod v jutranjem miru in v prebujanju dneva, v družbi račk in jutranje rose. V njem lahko zaplavaš, se ohladiš pred poletno vročino, se popelješ s SUP-om ali celo jadraš z najmanjšo jadrnico. Dolgčas ti ne more biti. Za vsakogar se najde kaj.

Jana_Ahačič

Grad Kostel s pripadajočim trgom predstavlja drugi največji grajski kompleks v Sloveniji. Zaradi izpostavljene lege nad Kolpo in težje dostopnosti je bil v času turških vpadov pomembna ovira oziroma obrambna točka v sistemu protiturške obrambe. V njem si lahko ogledate razstavo in uživate v čudovitih razgledih po pokrajini doline Kolpe.

Barbara_Černčič

Ribnica je daleč naokoli znana po suhi robi in po številnih ročno izdelah lesenih predmetov. Gre za obrt, ki se prenaša iz roda v rod. Le malokdo pa ve, da v Ribnici najdete zadnje Plečnikovo delo; vrh turnov je košček mozaika njegove neverjetne arhitekturne dediščine.

Žiga_Čamernik

Napoleonov most na Blokah. Košček Slovenije, ki ga morate videti. Neokrnjene košček raja s številnimi znamenitostmi; bloški vol, stari vaški vodnjaki, sušilnica sadja, bloško jezero, medvedi in nadvse prijazni ljudje.

Tatjana_Medved

Velenje - prelepo mesto , še najlepši čar pa je grad nad Velenjem , čudovit kraj ki te navdihne sploh če imaš srečo in še vidiš poroko na njem ,pa čeprav samo od daleč zraven pa še najbolša kavica v dvoje - TOP.

BARBARA_ŠKRABANJA

STRUNJANSKA PLAŽA,KJER SE KAVA SONČI V JUTRANJEM SONCU IN SE HKRATI SRAMEŽLJIVO SKRIVA V SENCI BOROVCEV..

Radovan_Stanišič

Rimske toplice - dva taka lepotca krasita te prečudovite terme , ki so na prelepem kraju , res vredno ogleda .

Tina_Jerkič

Dovžanova soteska se nahaja v Tržiski občini in je edinstveno nahajališče okamnin iz starega zemeljskega veka. Tu najdete bogato geološko dediščino. Vzemite si čas, poiščite fosile, vrnite se v preteklost, raziskujte sotesko, ne hitite. Čas naj vam krajša skodelica najboljše kave. V Tržiču najdete še veliko več; zgodovino čevljarstva, kolesarske poti, hribe, slapove in odlično kulinariko. Pridite in se prepričajte. Ne bo vam žal.

Aljaž_Markič

Kanal ob Soči je odet v neokrnjeno naravo, ki ponuja mnogo dih jemajočih pogledov.

Tina_Jerkič

Kot bi se dotikal neba je tukaj vrh Kanina. Pogled na Prestreljeniško okno v družbi kozorogi in najboljše kave. Daleč naokoli pa same mogočne skale, zaplate snega in gorske rože. Res je pravi raj tu zgoraj še posebno, če se v dolino spustiš kar s padalom. Lahko pa tudi tečeš ali pa se na spust podaš kar s kolesom. Možnosti je veliko, izbira je tvoja. Na koncu ti še vedno ostane gondola🤗.

Anica_Jerič

Loka je pravi raj za vse, ki radi uživajo ob lepem razgledu na reko Krko, zeleni gozd Portoval, ter za vse, ki ste radi v mestu, a ob istem času v naravi.

Sanja_Guček

S kavo na zanimivo krožno pot po mejah občine Dobrna od Miklavža do Miklavža

Edvard_Jakič

Kjer kraljuje kraljica miru, kjer v tišini boš h sebi pršu, Tam je ta hrib stran od mesta, na Kurešček peš, čeprav pelje cesta.

Ivanka_Jakič

Kjer je križišče,kjer vsak zgreši. Kjer vodi cesta do Krvave Peči. Tukaj je mir, tukaj je dom, Za to se borim, tudi če je lom.

Igor_Grdina

Kraški hrib Kokoš... slovenski hrib, slovenska pot in čudovit pogled na tržaški zaliv. Pot ni nsporna, primerna za vso družino in vse letne čase.

Rok_Jakič

Kjer Trubarjeva domačija stoji, zibelka slovenske besede se rodi. Pridi tudi ti v te lepe kraje, v ponos slovenske vstaje!

Barbara_Štrukelj

Murovica je izletniška točka,pristopna iz posavske strani,Domžal in Moravč.

Milan_Ogrin

Ni ga lepšega od sprehoda na Šumberk do razgledne ploščadi s pogledom na Domžale.

Damjana_Vidmar Grdina

Park Škocjanske jame... obisk jame, muzejev, sprehod po učni poti

Igor_Grdina

Park Škocjanske jame

Damjana_Vidmar Grdina

Lipica... zelena oaza... sprehod po kobilarni, uživanje na igralih, pogled na lipicance... ob kavi barcaffe fantazija

Katja_Šimenko

Dežela Petra Klepca... vstopite v legendo narave s skodelico kave Barcaffe...

Robert_Goropevšek

Peca, ker da ni več greha nad 2000 m, velja dvojno, .

Miha_Predovnik

Na poti do Bovca smo si na Petrolu privoščili Barcaffe Go, potem pa razmišljali kje bi dobili najbolj ledeno Freeze vodo, za Barcaffe Freeze. Odgovor smo našli v Šunikovem vodnem gaju. 10°C

Nastja_Kavšek

Novo mesto, moje mesto❤️

Katarina_Atelšek

Odlična kava paše tudi med igro na igrišču.

Marjana_Žnidar

Barcaffe-vedno in povsod z mano-Vodice.

Jana_Ahačič

Planica v vsej svoji lepoti. Prebuja spomine na zimske zmage in piše poletne zgodbe o adrenalinskem spustu po žici čez velikanko, o obisku Tamarja in o izviru Save Dolinke (Slap Nadiža) ter seveda o prelepih Zelencih. Čarobno.

Žiga_Čamernik

Kako nekoga najlažje pregovoriš v adrenalinski izziv? Z Barcaffe-jem! Zip-line v Bovcu je najboljši. Z Barcaffe-jem pa lahko premagaš še ostale adrenalinske dogodivščine, ki jih tu ponujajo: rafting na Soči, kanjoning Fratarca, kajak, plezanje, kolesarjenje, jamarstvo in še in še. Prelepa narava in odlične aktivnosti. Pridi in uživaj tudi ti.

Žiga_Čamernik

Si moja romantike je zaželela, s sabo barcaffe je vzela. Odpeljal sem jo na Grad Snežnik, kjer romantičen je vsak dotik. Beli grad zrcali se v izvirski vodi, graščaki popeljejo zgodovini te naproti. Za trenutek princesa je postala, me nežno objela in se nasmejala. Na poti še Križno jamo sva spoznala in se lepotam Cerkniskega jezera predala. Na Notranjsko vrneva se še kdaj, saj tu je pravi raj.

Manica_Radivo

Snežnik, 1796 mnv je najvišji vrh med nealpskimi vrhovi Slovenije. Slikovita gora vam ponuja krasne razglede do kvarnerskih otokov, Gorskega Kotarja, Istre, Dolomitov in Alp. Na Snežnik vodi več označenih poti. Najbolj obiskane so tiste, ki vodijo s Sviščakov (1242 mnv). Pohod na Snežnik je primeren za vsakogar, lep je v vseh letnih časih, trenutno pa ga krasijo planike. Tik pod vrhom se nahaja tudi koča Draga Karolina na Velikem Snežniku.

Marko_Jerič

Na sredini Gorjancev, daleč stran od mestnega vrveža se nahaja Planinski dom pri Gospodični, postojanka pohodnikov, ki se vzpenjajo na Trdinov vrh

Suzana_Mlakar

GEOSS - Geometrično središče Slovenije je težišče naše države in je zasnovan kot simbol slovenstva. Nahaja se v Vačah, kjer je na ogled tudi povečana verzija vaške situle in poleg pohodništva ponuja možnost aktivnosti v pustolovskem parku.

Ivan_Drežnjak

Novo mesto, staro mestno jedro ponuja veliko znamenitosti, in sprehajalnih stez ob reki Krki. Poleti se lahko kopamo, veslamo, supamo, pravi kraj za prosti čas.

Aljaž_Markič

Kanal ob Soči je idilično srednjeveško mestece z bogato kulturno dediščino. Osrednja znamenitost je kamnit most pod katerim teče reka Soča, v kateri se najbolj pogumni osvežijo kar s skokom s 17 metrskega mostu. Odlična izbira za izlet.

Milan_Jerič

Grad Grm je največji novomeški grad. Stoji na vrhu griča Grm, preko katerega je nekoč vodila osrednja cesta iz Novega mesta čez Gorjance v Belo Krajino.

Suzana_Mlakar

Sveta Trojica v Slovenskih goricah je čudovit kraj, znan predvsem po cerkvi Sv. Trojica s frančiškanskim samostanom in po jezeru kot takem in okolico, kjer se nahajajo zdravilne točke.

Manica_Radivo

Kava s pogledom na Triglav 🍀 Če imaš rad pohodništvo in kavo, lahko tudi tako uživaš v razgledih. Čudovit pogled na naš najvišji vrh je z vrha Bovškega Gamsovca (2392 mnv). Nanj se lahko povzpneš iz doline Vrat.

Manica_Radivo

Vrata so priljubljena alpska dolina, kjer se lahko sprehodite pod mogočno Triglavsko severno steno. V dolino se lahko odpravite peš ali s kolesom. Pot vodi ob Triglavski Bistrici, mimo slapa Peričnik. S seboj vsekakor vzamite Barcaffe on the go. V osrčju mogočnih sten posebej dobro dene. 😊🙋‍♀️

Kristjan_Pangerc

Kras, Lokvica. Oljčniki nad tržaškim zalivom. Peš in mtb pot med oljčniki.

Karmen_Zupančič

Služba, kjer preživim največ časa.

Anica_Jerič

Šentrupert je simbol kulturne prestolnice mirnske doline, ki je ime dobilo po svetem Rupertu, zavetniku župnijske cerkve

Gordana_Kraševec

Slovenski gradovi, Bogenšperk

Domen_Šramel

Razgled z domačih hribov. Lp Zasavje

Miha_Drnovšek

Za lažji začetek.

Amadeja_Kolar

Skriti kotiček pod najvišjim vrhom Karavank😍

Janja_Podbregar

Stenica... lepa, strma pot....

Aleksander_Kolar

Podoba raja pod Očakom karavank (Stol) in okrepčilo s skodelico kave Barcaffè ON THE GO

Marko_Jerič

Dvorec Soteska in Hudičev turn, srednjeveški grad in renesančno zasnovan grajski park z vrtnim paviljonom. Odličen kraj za izlet.

Aljaž_Markič

Dolina smaragdne reke Soče sodi med letošnje top evropske destinacije. Reka tisočerih možnosti, kjer prav vsak najde nekaj zase pa naj bo andrenalinski, športni navdušenec ali ljubitelj sproščanja ob pogledu na neokrnjeno naravo z lončkom kave v roki.

Marko_Pisnik

Izlet v višine, v naravo in na svež zrak, ter dobro kavo si lahko privošči čisto vsak. Ko je zunaj sveže, je ob kavi še vroče, zato uživam v trenutku kolikor je mogoče.

Milan_Jerič

Stolnica sv. Nikolaja oziroma Kapiteljska cerkev eden najstarejših, najlepših in tudi najbolj prepoznavnih znamenitosti Novega mesta. Cerkev krasi vrh griča nad starim mestnim jedrom in je vidna daleč naokoli.

Aljaž_Markič

Reka Soča je prava paša za oči in vedno dobra izbira za osvežitev v vročih poletnih dneh. Skupaj z omamno dišečo kavo pa prava kombinacija za popolen užitek.

Anica_Jerič

Izvir Gospodična - V osrčju Gorjancev, leži svojevrsten zaklad. Tam izvira studenčnica, ki ima pomlajevalno moč.

Anita_Farkaš

Ižakovci, mlin na Muri

Nika_Cunder

Predor Šalet je kamnit predor, ki se nahaja pod majhnim hribom v Jagodju in je del sprehajalno kolesarske poti Parenzana - Pot Zdravja in Prijateljstva. Predor Šalet je eden od devetih kamnitih predorov na Parenzani in je za predorom Valeta drugi najbolj ohranjen predor.

Anita_Farkaš

Otok ljubezni, Ižakovci

Anita_Farkaš

"Panonska vas", Tešanovci

Marko_Pisnik

Tamkaj na hribu, od mesta malo vstran, stoji kapelca, ki se vidi vsaki dan; pod njenim vzponom je več zanimivih stvari, saj v dolini se najde kar si marsikdo želi; zato pridi pogledat še ti, kjer staro in novo skupaj leži.

Nives_Pevec Horvat

Nočna izmena v izdihih

Nives_Pevec Horvat

Na dolžnosti

Ula_Mlakar

Včasih ne rabimo prepotovati pol sveta, da vidimo čudovite stvari enostavno odpremo oči in pred nami se pokažejo skriti kotički. Tako sem danes vzela mojo najljubšo kavico in opazovala mesto Kranj, ki nosi čudovito zgodovino in znamenitosti kot so: - Grad Khislstein, kjer se vedno kaj dogaja. - Rovi pod starim Kranjem. - Gorenjski muzej. - Kanjon reke Kokre. In še bi lahko naštevala.

Marko_Jerič

Najvišja vrh v občini Šentrupert so Nebesa (602 m), od koder seže nebeški razgled na Mirnsko dolino, vidijo pa se tudi vrhovi južne Slovenije: Gorjanci s Trdinovim vrhom, Gače, Vrhtrebnje in celo Snežnik.

Marinka_Bončar

Barcaffe zaklad na koncu mavrice in pogled na slikovito naselje Gradišče pri Lukovici. Z vrha griča se odpira čudovit razgled na več strani, ob robu vasi pa lahko sledite dvema pešpotema: Pot slovenskih legend in Rokovnjaška pešpot. Ste za sprehod?

Milan_Jerič

Grad Hmeljnik se vzpenja na gozdnatem pobočju, nad glavno cesto med Novim mestom in Ljubljano. Ime je dobil po bujno rastočem hmelju v okolici

Cvetka_Marič

Malo stran od mestnega vrveža Ljubljane se naš ROŽNIK razprostira pot na naš hrib je čudovita če s seboj vzameš Barcaffe to go je še osvežitev prava.

Anica_Jerič

Dolenjske Toplice so sicer najbolj znane po termah, vendar ponujajo še marsikaj zanimivega.

Robert_Kumer

Naše čudovito mesto na obali Piran 🌞 brez kavice pa seveda ne gre ☕️

Jana_Ahačič

Košček lepot Slovenije ujamete v majhni občini Tržič. Tu lahko doživite zanimive gorske kolesarske izlete, vzpone na dva tisočake, slastna kosila na planinah pod grebenom Košute, naravne lepote Dolžanove soteske, Stegovniški in Tominčev slap, zgodovino čevljarstva, Šentanski rudnik živega srebra in opomin na grozote zgodovine Taborišče Ljubelj. Lepo je. Tako poleti kot pozimi. Pridite.

Franc_Novak

V naselju Krašnja v občini Lukovica lahko zraven podružnične šolo obiščete trikrat pomanjšano Budnarjevo hišo iz Zgornjih Palovč.

Karmen_Bončar

"Kofepavzica" in pogled na Gradiško jezero, JV od naselja Gradišče pri Lukovici. Sicer gre za mokri zadrževalnik na reki Drtijščici, v zadnjem času pa je postalo prijetno področje za ljudi in živali. Pot okoli jezera, obdano z gozdovi, travniki in poraslimi grapami, lahko prehodimo, pretečemo, prekolesarimo ali objahamo; jezero velja za fin ribolovni revir, poleti pa srečamo tudi kopalce in suparje.

Barbara_Štrukelj

Na Limbarsko goro z BARCAFFE ON THE GO

Primož_Raner

Pod goro Slivnico se nahaja veliko kraško polje s presihajočim Cerkniškim jezerom. Kadar je jezero polno vode ga zlahka najdemo, saj meri do 29 km2 in je največje v Sloveniji. Vendar pa se rado tudi zgodi, da stojimo na jezeru in ga ne vidimo. Takrat se razkrijejo s pisanim cvetjem posejani mokrotni travniki in osupljivi požiralniki. Mojstrovina narave, ki si jo je vredno ogledati.

edija_lenarčič

Stara struga Ljubljanice, med Bevkami in Podpečjo... Pred 2000 leti so Ljubljanico Rimljani umetno speljali mimo Podpeškega kamnoloma, kjer so črpali podpeški kamnolom za gradnjo Emone... neverjetno veliko zavoje imel ta del stare struge...

Cvetka_Majcenič

Sodevska stena je ena najlepših razglednih točk regionalnega parka Kolpa. Od tu se nam odpre pogled na vas Sodevci, Stari trg, vrh Kozice, opazujemo pa lahko tudi vijuganje reke Kolpe.

Marko_Jerič

Trdinov vrh je najvišja točka dolenjskega pogorja Gorjancev, po katerem poteka meja med Hrvaško in Slovenijo.

Katja_Šimenko

Dolina reke Kolpe 🌞 in kavica za lepši dan ☕

Dolores_Bačer

S kavo na pot, za manj nezgod. 📍 KAMNIŠKA BISTRICA

Željka_Koštomaj

Čarobna lokacija za enodnevni izlet - Strunjanski klif in pogled na mesečev zaliv. B arcaffe na morju res mi prija, še A drenalin mi močno nabija. R es božanski okus ima, ta C offee iz črnega zlata. A, kaj ko hitro je po njem, to res ni mi F er. F iling res ta pravi je, E j privošči si še ti najboljši Barcaffe!

Milan_Jerič

Grad Struga je lep primer časovno enotno nastalega gradu in predstavlja značilno grajsko arhitekturo 16. stoletja.

Lučka_Smej

VINARIUM LENDAVA

Tina_Jerkič

Slovenija moja je dežela; hribi, reke, gore vsa je res zelena. Vsi turisti k nam drvijo, da lepot se naužijo, a v meni divje so poti, daleč od turistov in ljudi. Soteska Doblarca pod Kolovratom se skriva in tiho se v Sočo zliva. Skozi skale utrla si je pot, narisala mnogo lepih je podob. Slapovi, ponvice res so paša za oči, pridi in poglej si jih še ti, saj za to sotesko slišalo le malo je ljudi.

Anica_Jerič

Kapela Žalostne Matere božje - Kapelice križevega pota pri naselju Vesela Gora

Anita_Farkaš

Murska Sobota

Žiga_Čamernik

Si moja romantike je zaželela, s sabo barcaffe je vzela. Odpeljal sem jo na Grad Snežnik, kjer romantičen je vsak dotik. Beli grad zrcali se v izvirski vodi, graščaki popeljejo zgodovini te naproti. Za trenutek princesa je postala, me nežno objela in se nasmejala. Na poti še Križno jamo sva spoznala in se lepotam Cerkniskega jezera predala. Na Notranjsko vrneva se še kdaj, saj tu je pravi raj.

Alen_Debevec

Z najboljšo kavo v čudovito naravo. Lep pozdrav iz Kamnisko-Savinjskih Alp

Sanja_Guček

Vabljeni na sprehod skozi zgodovino v Dvorec Tabor pri Vojniku, ki je obdan z barvami čudovitega grajskega parka v novi preobleki. Za piko na i, pa najboljša kava BARCAFFE ON THE GO poskrbi.

Urška_Virant

Pogled na staro mestno jedro Sevnice in pot, ki se vzpenja do sevniskega gradu, kjer lahko z odlicno barcffe kavo uzivas v prelepim razgledu.

Ales_Mlinar

Žiče, kjer seva pozitivna energija, zraven Barcaffe prija

Marko_Pisnik

Dobri, prosti časi, v mestu in na vasi. Le trenutek ali cel dan, prefinjenemu okusu sem predan. Vse kar vidim, slišim in okusim, je toliko bolje, ko Barcaffè poskusim.

Uroš_Hlastec

Golte. Odličen enodnevni izlet, kjer lahko izbirate med različnimi planinskimi potmi, obiščete alpski vrt, greste na plezalno steno, zipline in med drugim tudi Supat. Zakaj, pa ne?

adrijana_kolar

Razgled na Maribor iz Pohorja

Marko_Jerič

mogočni Žužemberški grad, ki se dviga na pečini nad reko Krko, je mesto, kjer čas teče drugače.

Anita_Farkaš

Expano, Murska Sobota

Anja_Klančar

Kjerkoli v Sloveniji ali po svetu. Samo kar zgodaj je treba vstati in ujeti sonce in vzeti kavo za sebe in prijatelje. Sodelujem. Lep četrtek.

Mateja_Ivič

Če boste šli po SLOVENSKI JAKOBOVI POTI, boste prehodili 690km naše čudovite Slovenije. Na poti si boste ogledali mnoge majhne vasice, večje kraje, lepa mesta, širne poljave, visoka hribovja in mogočna gorovja. Peš ali s kolesom je to zagotovo inspiracija za eno najlepših doživetij tega poletja. :) EXPLORE THE WORLD - EXPLORE SLOVENIA:)

Lan_Lakota

Pavza za kavo, na ferati Hvadnik.

Barbara_Štrukelj

Super kavica s pogledom na Gradisko jezero

Marko_Pisnik

Za tremi hribovji in tremi smučišči, pride in to lepo Pohorje obišči. Pozimi, poleti, za en dan ali dva, kjer se sonce z neskončnim pogledom poigra. V kateremkoli kraju boš obstal, z Barcaffè ti gotovo ne bo žal.

Darinka_Poredoš

S kolesom v Šentanel po lepe razglede na okoliške hribe in vsekakor na kavo.

Milan_Jerič

Občina Šentjernej je dežela sonca, cvička in petja…in petelina

marjan_lenarčič

S kolesom po Ljubljanskem barju, tudi hladna kava prija...

Suzana_Mlakar

Krvavec je 1853 m visok vrh v Kamniško-Savinjskih Alpah, privlačen za izlete in počitnice v vseh letnih časih. Dostop je možen z avtomobilom ali kabinsko žičnico, višje tudi s sedežnico. Poleg čudovitega razgleda smo v enodnevnem izletu z družinico uživali v raziskovanju Poti pastirskih škratov, odkrivanju pustolovskega parka in vožnji z gorskimi gokardi. Za energijo pri tekanju za otroci pa je poskrbela najboljša Barcaffe kava.

Srečko_Štagar

Passo di Nace, nad Škofjo Loko, serpentinast vzpon za kolesarje vseh vrst

Eva_Podjed

Kobilarna Lipica družinski izlet ogled kobilarne ter sprehod po Krasu. Skupaj ohranimo našo dediščino.

Anica_Jerič

Dežela kozolcev je prvi muzej na prostem s kozolci na svetu.

Anita_Farkaš

Cerkev v ODRANCIH. Načrt za cerkev Svete Trojice je že leta 1946 naredil Plečnikov asistent ing. arh. Janez Valentinčič, univ. prof. iz Ljubljane.

Erik_Pahor

Mrzla Soča. Vedno pride prav za se ohladit.

Boštjan_Ožanič

Zelena destinacija Kočevsko nas očara z mnogimi lepotami. Ena izmed njih je grad Kostel, ki s pripadajočim trgom predstavlja drugi največji grajski kompleks v Sloveniji. V njem si lahko ogledate razstavo, uživate v čudovitih razgledih po pokrajini doline Kolpe in ob spremstvu vodnika doživite utrip iz srednjeveških dni. www.kocevsko.com

Marin_Rubeša

Slivniško jezero raj za otroke, ribiče ter kolesarje vedno v dobri družbi z Barcaffe espresso.

David_Novak

Vprašanje KAM? S kom NI dileme... Barcaffe na razpotju v Savinjski dolini

Marko_Jerič

Novo mesto, Mesto situl je središče Dolenjske s svetovno pomembno arheološko dediščino, obdano z vinorodni griči, kjer pridelujejo značilno vino cviček, ter skrivnostno hribovje Gorjanci.

Anja_Kajba

Z barcaffe on the go na Lovrenška jezera. Z Rogle samo uro in pol (počasne) hoje in že si pri jezercih, med katerimi se sprehajaš po novo urejenih potkah. Odličen izlet za staro in mlado. 😊

David_Novak

Prijetna ohladitev v soteski Pasice blizu Cerknega.... v dobri družbi kave.

Robert_Kumer

Rogla - Pot med krošnjami. Odličen razgled in odlična kava.

Karmen_Bončar

Čudoviti razgledi na Kamniške in Savinjske Alpe, ljubljansko kotlino in Zasavje ter polna pljuča svežega zraka ob cerkvici Sv. Miklavža (741m) na Vrhu nad Savo. Po ustnem izročilu naj bi jo sredi 15. st. zgradili brodarji na reki Savi, ki so bili prepričani, da sem jim ne more zgoditi nesreča, dokler vidijo Sv. Miklavža. Izhodišče in zahtevnost poti izberete sami, peš ali s kolesom, pozimi pa prinesite s seboj sani!

Radovan_Stanišič

Ribnica na Pohorju , kraj ki je vreden ogleda .Čudovit kraj ,ki se ti vtisne v spomin prelepa narava, prijazni ljudje , imajo tudi smučišče , ki je poleti prečudovito iz njega je na vse strani prečudovit razgled na hribe , nato pa še malo naprej Ribniška koča in jezera . Res čudovito , zato toplo priporočam ogleda.

Tatjana_Medved

Prečudovito smučišče v Ribnici na Pohorju vredno ogleda . Čudovita narava za sprehode , svež zrak, mir za sprošanje in užitek ob pitju Barcaffe Espresso ON THE GO. Res odličnaaa kombinacija.

Barbara_ŠTRUKELJ

Ohladitev v Kamniški bistrici in super kavica.

Ivanka_Novak

Povsod je lepo, a doma je najlepše. Manikura ter skodelica odlične kave Barcaffè ON THE GO sledi vedno takoj po končanem delu na vrtu ter njivi. :)

Milan_Jerič

Prva vinska fontana v Sloveniji iz katere priteče dolenjski posebnež - cviček

Anja_Majcenič

Grad Žužemberk stoji na skalni pečini nad reko Krko in predstavlja čudovit primer grajske arhitekture od 12. stoletja do 17. stoletja. Oglejte si ga in se prepustite srednjeveškemu vzdušju.

Urška_Jager

S supom po Bohinjskem jezeru Z Barcaffe on the go.

aleš_mlinar

na Rogli čudoviti, ti dajo kave piti

Marko_Pisnik

Ni ga kraja kjer se Barcaffè ne dobi, ni ga kraja kjer dobra volja ne živi. Grem na seve, jug, vzhod, in zahod, saj nekaj lepega najdem vsepovsod. Spomnim se na tisoč in en kraj, z Barcaffè v roki je to bil raj.

Aleš_Mlinar

Žička Kartuzija... Barcaffe do dna.. Ni važno koliko ura na zidu kaže, Barcaffe vedno paše

Irena_Leskošek

Moje mesto Maribor v prekrasnem sončnem dnevu. Kavica pa še polepša dan :)

Anica_Jerič

Tam, kjer se nižinski Krakovski pragozd počasi vzpenja v hribovite, zelene Gorjance, leži Kostanjevica na Krki, edino in najmanjše mestece na otoku, imenovano tudi Dolenjske Benetke.

Marko_Jerič

Majhno obmorsko mestece odseva izjemno povezanost prebivalcev z morjem. Izola vabi na sprehode po očarljivih ulicah in na vodne aktivnosti na raznolikih plažah.

Marko_Pisnik

Vsako jutro me sladki vonj prebudi, da v najlepše kraje se mi mudi. Od tu naprej grem kamorkoli si želim, saj po takšni kavi lahko še več vzdržim. Ustavim se ob Savi, Dravi, Muri, ter ob Soči, saj vem, da se Barcaffè vsepovsod hitro natoči.

David_Novak

Obisk BOLNICE FRANJA družno s kavo....

David_Novak

Italijanska kostnica nad Kobaridom..... NESMISEL vsake vojne...

Jure_Jerkič

Grad KALC poln je skrivnosti, stoji pod mogočnimi Snežniškimi mogotci. 1622 leta zgradil ga je graščak, leta 1786 v njem naselil se lokalni je veljak. Matej Vilhar je ta junak, Pivški tabor in časopis Naprej njegov velik sta "zaklad". Zahteval uvedbo slovenščine je v šole in urade, Fran Levstik tu učil njegove je otroke. Pridi in oglej si ga še ti, na poti v Ilirsko Bistrico v hladu tam stoji.

Matija_Del Negro

Kava Barcaffé je ponesla me na pot, zato je hiter bil do morja skok! ☀️

Kaja_Koštomaj

Izvir kamniške bistrice je odlična priložnost za enodnevni izlet, predvsem v poletnih mesecih, ko nam le ta ponuja izvrstno naravno osvežitev. Na poti do izvira pa obiščemo še center starega mesta Kamnik, se povzpnemo na Stari in Mali grad ter se zapeljemo še do Eco resorta, kjer lahko tudi prenočimo. Seveda pa Kamnik ponuja še veliko drugih možnosti za enodnevni izlet, kot je npr. Velika Planina.

Vojko_Guček

Vabljeni tja, kjer je lepše kot doma - v Terme Dobrna z najdaljšo zdraviliško tradicijo v Sloveniji in izredno energijo 200 let starega zdraviliškega parka.

Milan_Jerič

Trška gora je ena najbolj znamenitih slovenskih vinskih goric, kjer je na njenem južnem pobočju največ zidanic na svetu in kjer pridelujejo odličen cviček

Anja_Klančar

Na poti do Krke.... Sončno, kavica in voda pa na pol poti... Srečno...Sodelujem.

Iza_Kajtna Henigman

Sprehod skozi kocevje in najboljsa kosmata druzba❤️

Esma_Kozlica

Velenjsko jezero,z razgledno točko Vista.

Anica_Jerič

V Šmarjeških Toplicah se odlično dopolnjujejo zdravilni učinki termalne vode, lepote Dolenjske in blagodejnost klime.

Anita_Farkaš

Hotiza, majhna vas v obcini Lendava. Odličen kraj za počitek in užitek.

Aleš_Grašič

S kolesom po kanjonu Kokre, pol pa na eno prekrasno kavico v nasem cudovitem Kranju

Petra_Beg

Barcaffe z mano vedno je na poti, kočevski dogodivščinam me tokrat peljal je naproti. Pogled na sv. Jerneja skupaj sva užila, se miru prepustila in lepote v spomin za vedno ulovila. V Kočevje še se bom vrnila, saj veliko zanimivega tukaj sem odkrila. V jezeru se čofota, v jamah čista je tema, gozdovi polni so lesa, tam Kraljica Roga (jelka) in kočevski medo sta doma. Se vidimo v KOČEVJU.

David_Novak

Na Koroškem je lepo.... Ivarčko jezero. Prijetna ohladitev v senci Uršlje gore.

Jolanda_Podbregar

Na letalisce Lesce.... in en krog po zraku.

Martina_Javornik

Mesto z bogato rudarsko zgodovino, z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi UNESCO in odlično kulinariko. To je Idrija.

Igor_Grdina

Velika Osojnica in benchoflove... Podled na Bled in blejski otok, ki očara. Za lep razgled se je potrebno malo potrudit.

Damjana_Vidmar Grdina

Predjamski grad že več kot 800 let stoji sredi 123 metrov visoke kamnite stene. Predjamski grad velja za edini v celoti ohranjen jamski grad v Evropi. Pod gradom je jama, ki je 2. najdaljša turistična jama v Sloveniji.

Marko_Jerič

Dolenjski dragulj Otočec slovi po romantičnem gradu - Grad Otočec, edini vodni grad v Sloveniji. Čudoviti grajski park, v njem pa rastejo številne avtohtone drevesne vrste in tudi eksotična drevesa. V reki Krki živi vrst rib – mnoge so danes že redke. Posebnost, svojevrstna atrakcija Otočca, so beli labodi. Ponuja ogromno različnih priložnosti za aktivno sprostitev. Na Otočcu lahko igrate golf, kolesarite, se odpravite na pohode, igrate tenis...

Dominik_Podhraški

Na poti do koče pri Ingotu v Martuljskem gozdu

Tomaž_Brišnik

ZOO ... vedno dobra izbira..

Simona_Čop

Martuljški slapovi - čudovit izlet v objemu martuljških gora pod Špikom in uživanje ob kavici Barcaffé ON THE GO pri zgornjem slapu, ki je spektakularen, tako kot kava Barcaffè ON THE GO, na višini 1200 m 🌞 Fascinantno 😃

Tanja_Šurbek

Čudovita zelena Slovenija 💚. VODE NE DAMO 💙!!!!!! Jezero dva koraka stran od Kranjske gore. Z najboljšo kavo vedno in povsod. ☕ Barcaffe tebe ne menjam. 😉 Tanja

Janja_Podbregar

Slap Savica.... prijetna ohladitev v vrocih poletnih dneh....

Tina_Kumer

Pri meni doma :) Ni lepšega lončka kot ta :)

Anja_Klančar

Tudi ob dežju, kot je danes 18.7. je lep izlet v Atlantis v Ljubljani, kjer je za velike otroke in male lepo doživetje. Ob kavici pa še lepše. Sodelujem.

Sonja_Sešel Guček

Zanimiv izlet v Vitanje s posebnim doživetljem sprehoda po vesolju v virtualni resničnosti z najboljšo spremljevalko Barcaffe on the go

Žaneta_Jerkič

K...očevski gozdovi in medvedi O...dkrivanje zgodovine; bunker Škrilj Č...oln in Kolpa E...kspedicija v Željnske jame V...zpon na Mestni vrh J...utra na Rudniškem jezeru E...kstra dobra Kočevska sladica in pivo MATT.

Damjana_Vidmar Grdina

Kava z razgledom na Bled in Blejski otok. Kaj je lahko še lepše.